Girls

Hej bloggen!

Idag var jag hela dagen hos mina kusiner och det var bäst som vanligt. Imorgon så är det påskdagen och ska fira det med släckten, jag kanske lägger upp en bild på min outfit för imorgon och de kommer inte vara någon speciell, tror att det kommer bara va en enkel fin topp med ett par jeans. Men anyways så hitta jag denna fina bild på Beyonce, när hon posear för Gucci. Bjuder också på hennes nya singel Girls.


Visst var klänningen ursnygg ....:O


Jag missa min mans konsert:(


Kista


19/4-2011

Hello pretty girls and boys!

Idag har jag och min syrra tränat på S.A.T.S i sundbyberg, därefter så hämtade farsan oss och åkte till lille brorsans match. Efter matchen stack vi iväg till kista för att mobil handla, det blev en HTC den senaste. Senare på eftermiddag så fick jag övningköra som vanligt, den här gången var det mycket annorlunda. Det blev mycket musik, dans, skratt osv. Jag tror att det var den roligaste stunden för mig och min syster, för annars så brukar vi aaaaaaldrig komma överens om något. Men nu måste jag lägga mig, måste upp tidigt för träning. Sweet dreams läsare ....muaaahh!


Beautiful People


Stockholm

Hej på er läsare!

Just nu befinner jag mig i stockholm och vädret är helt underbart, det är ca 17 grader varmt här. Har tyvärr glömt min kamra och får värsta ångest, men jag ska försöka ta kort med min iphone. Men nu ska jag bara vänta tills pappas gäster har gått, för efter det ska jag övningköra.


ELLE MEXICO
RSS 2.0